lauantai 30. heinäkuuta 2022

Vesilahti

Eilen ja tänään on nähty ja koettu uusia juttuja täällä mökkikunnassa. Eilen illalla suunnattiin Rämsöön kesäteatteriin, joka on meille hyvin tuttu, mutta jälleen uusi näytelmä, Lainsuojattomat - Saluunataikureiden viimenen temppu, on valmistunut tälle kesälle. 


Hyvissä ajoin paikalle, jotta saatiin hyvät paikat.






Tänään lähdettiin koko perheellä pyöräretkelle. Reissu ei mitenkään haastanut noita perheen miehiä, jotka pyöräilevät aktiivisesti, mutta omat voimani olivat hiukan koetuksilla. Tämä oli vasta neljäs kerta kun nousin tänä kesänä pyörän selkään. Poljimme ensin Koskenkylän lenkin, jossa pidettiin tankkaustauko Koskenvoima nimisessä Grilli-kahvilassa. Jatkoksi sille uskalsin vielä lähteä kiertämään Rautialan lenkin, jonka varrelta löyty kolme geokätköäkin. Matkaa kertyi yhteensä 33,4 km ja nyt minun jalat tietää kyllä jotain tehneensä!


Löydettiin kiva reitti, jota voisi tulla melomaan kajakilla.



Olipas maistuvaa grillimättöä!



Etsi eroavaisuus! 😉



Nyt odotan, että pääsen kampeamaan jähmeiden koipieni kanssa paljun lämpöön. Kivoja juttuja koettu ihan tässä tutuilla mökkikulmilla. Pyöränselästä maisemiakin ehtii havainnoimaan ihan toisin kuin autolla hurautellessa. Toki ylämäissä ei paljon maisemia pystynyt katselemaan 😅💪

Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti