Olen jo usean kesän ajan suunnitellut ja haaveillut, että noutiopaikalla paistaisimme tikkupullia. En ole koskaan paistanut tikkupullia, joten ehkä siksikin se säilyi näin pitkään suunnitteluasteella. Nyt kun tuli ryhdyttyä tuumasta toimeen, oli pullat sellaista herkkua, jota aivan varmasti tullaan tekemään vielä monta kertaa. Laitettiin tätä varten vuollut tikutkin talteen, jotta ei seuraavalla kerralla tarvitse uusia tehdä.
Ohjeissa opastettiin dippaamaan pullaa hilloon, mutta me dipattiin kanelisokeriin ja se oli hyvä valinta. Kansainvälisillä markkinoilla olemme pariin kertaa ostaneet rullapullaa, joka on selvästi tästä tikkupullasta kehittyneempi versio. Se on maistunut erityisen hyvältä kanelisokeroituna, joten arvelimme tämän kotoisankin version maustamiseen sopivan kanelisokerin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti