torstai 14. heinäkuuta 2022

Shoppailua & sapuskaa

Tänään lähdettiin ystäväni kanssa pienelle roadtripille Lahden suuntaan. Tarkoituksena oli poiketa kaikissa kiinnostavilta vaikuttavissa paikoissa. Ennakkoon oli mietitty poiketa Kärkkäisellä Lahdessa sekä Pizzeria Rehtorissa Iitissä. 

Tuo ensimmäinen kohteemme Kärkkäinen olikin oikea shoppailijan paratiisi. Tuli ostettua sisustusjuttuja, parit hyvät kengät ja neuletakki. Aikaa vierähti tuon tavaratalon läpikäynnissä melkoisesti. Siitä suunnattiin lähistöllä sijaitsevaan Finnmarin tehtaanmyymälään, joka osoittautui myös todella suureksi paikaksi. Ja niinhän siinä kävi, että mukaan tarttui lisää sisustusjuttuja. Tässä kohtaa kukkarot olivat tyhjiä samoin vatsat.

Suunnattiin toiseen suunnitelluista kohteista eli Iittiin Olga ja Tuukka Temosen pizzeria Rehtoriin. Tämä keskellä ei mitään sijaitseva paikka oli todella viihtyisä ja pizzat maukkaita - voin suositella!








Lopuksi ajeltiin vielä Lahden keskustaan ja käytiin torilla syömässä jätskit. Herkuttelin ekaa kertaa kuplavohvelilla. Myyjä kertoi että lautaselta annos on helpompi syödä mutta tötterönä kauniimpi. Tietysti otin tötterössä ja kuva siis ennenkuin sotkin vaatteeni 😉



Nämä pienet reissut ovat kyllä ihan loman parhautta. Syksyllä kun tallustelee uusilla tennareilla tai asettelee syksyn sävyjä kodin sisustukseen voi vain ilolla muistella tätäkin päivää!

Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti