keskiviikko 1. heinäkuuta 2020

Mun lemppareita!!

Tultiin mökiltä sadetta pakoon kolmeksi päiväksi kotiin. Ja mikä ihanuus kotipihassa odottikaan! Mun pionit olivat oikein upeasti kukassa. Koko keväisen terassin purku- sekä rakennusprojektin ajan vannotin miestäni olemaan tallomatta pioneja, jotka kasvavat ihan terassin vieressä. Hienosti hän siinä onnistui, sillä tänä vuonna pionit kukkivat todella upeasti. Sade niitä nyt piiskasi, mutta sitä parammalla mielellä niitä oli kiva poimia sisälle maljakkoon. Ja mikä ihana tuoksu niistä levisikään!







Tähän samaan ajankohtaan osui toisenkin suosikkini sesonki. MANSIKAT!! Minä niin pidän tuosta kesän kotimaisesta herkusta. Ostin kaksi viiden kilon laatikkoa, joista toisen pakastin ja toisen söin jo melkein kokonaan...lisää täytyy vielä ostaa syötäväksi. Ehkäpä mansikkakakkukin pitää leipoa...


Mukavia kotipäiviä on tullut vieteltyä. Mökiltä tuli mukana pyykkivuori, jonka pesukone on jo hoitanut. Itse innostuin siivoamaan/perkaamaan työhuoneen kaappeja ja hyllyjä. Haaveissa uudistaa hiukan työhuonetta, nyt kun nämä etätyötkin ovat jossain määrin tulleet jäädäkseen. 

Se on jo heinäkuu...huomenna suunnataan jälleen mökille.

Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti