keskiviikko 22. heinäkuuta 2020

kesäretkellä Yyterissä

Kauniilla, aurinkoisella ja lämpimällä säällä meidän perhe viihtyy mökillä. Kun sää on kehnompi puuhataan muuta ja näin lomalla pienet kesäretket tuovat kivaa vaihtelua. Yyteristä löytyy seikkailupuisto Huikee. Hugo Parkista innostuneina, päätettiin lähteä testaamaan myös tämä puisto.

Puistosta löytyi 11 rataa. Radat 1-5 luokiteltiin helpoiksi, 6-8 sekä 10-11 keskivaikeiksi ja rata 9 on vaikea. "Kokeneina" kiipeilijöinä suoritimme radat 1-5 ilman erityisempiä pulmia. Huomasimme kuitenkin heti tämän puiston ratojen olevan selvästi fyysisempiä kuin Aulangolla. Sain kiivetä, hyppiä, ponnistaa ja vetää oikein voimaa käyttäen. Rata 6 alkoi verkkokiipeämisellä ja pojan rohkeus ja voimat hyytyivät siinä. Mieheni urakoi senkin radan, mutta myönsi sen olevan jo melkoisen haastava. Radan seitsemän kuljimme koko perheen voimin ja kyllä siinäkin koeteltiin meidän taitoja ja rohkeutta. Pojan kanssa saldoksi tuli kuusi erilaista rataa ja mies laittoi vielä yhdellä paremmaksi. 









Seikkailupuisto oli retkemme pääkohde, mutta täytyihän rannallakin käydä ihmettelemässä. Tuulisena ja viileänä päivänä sen olivat vallanneet purjelautailijat. Huimaa menoa! 







Olipas kiva retkipäivä! Huomenna juhlitaan kotona, sillä meillä on 11v synttärit!!

Annika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti