keskiviikko 22. heinäkuuta 2020

kattokävelyllä

Minulla ja ystävälläni oli eiliselle varattuna Finlaysonin kattokävely klo 12.00. Kävelykierros tehdään kuuden hengen ryhmänä turvavaljaissa, oppaan kanssa ja se kestää tunnin. Maanantaista lähtien olimme ystäväni kanssa seurailleet säätietoja ja valitettavan huonolta näytti. Kattokävelyt toteutetaan sateellakin, toki se ei ole meille kävelijöille niin hieno elämys kuin aurinkoisena poutapäivänä. No eihän me naiset sokerista oltu, joten katolle vaan!


Saimme kuulokkeet korville ja pysähdyimme tunnettujen maamerkkien kohdalle kuulemaan mukavaa tarinaa Tampereesta sekä merkittävistä rakennuksista.




Kavilalla on oma hyötypuutarha katolla. Katolta löytyi myös mehiläispesä, josta kahvilaan saadaan hunajaa. Mehiläispesän elämää voi seurata livekameran kautta pörriäislive





Hyvin alkanut kierros jouduttiin keskeyttämään, kun ukkonen jyrähti. Korvaukseksi saimme lahjakortit eli saamme mennä uudelle kierrokselle paremmalla onnella ja säällä.


Ystäväni kanssa kävimme vielä syömässä hyvän noutopöytälounaan sekä juomassa kahvit tämän herkullisen leivonnaisen kera. Kiva kokemus tuo kattokävely, vaikka ei täysin onnistunutkaan. Laitan varmasti uuden postauksen kuvien kera, sitten kun on uusinnan aika.

Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti