torstai 14. heinäkuuta 2016

Rantoja pitkin...

Koska säät ovat olleet varsin vetisiä, ei meillä ollut mitään kiirettä kotiin saati mökille. Ajeltiin eilen kotiin mummulasta vähän pidemmän kautta. Ensiksi suunnattiin Ruskoon, jossa sijaitsee aivan ihana sisustuskauppa Loviisan aitta Tällä kertaa ei mukaan tarttunut kuin muutama postikortti (ihme!), mutta kiva oli käydä ihastelemassa ja hypistelemässä. Sisustuskauppa on levittäytynyt kolmeen rakennukseen. Isossa navetasssa on kaikenlaista koruista, kalusteisiin...Pihasta löytyy oma rakennus Riviera Maison tuotemerkin tuotteille ja lisäksi vielä outlet myymälä poistoerille.







Ruskosta matkamme jatkui Kustaviin. Meidän perheessä sisustuskauppojen lisäksi käynti kohteiksi valikoituu aina venesatamat. Kustavin sataman vilkas veneliikenne sai mieheni viihtymään paikassa oikeinkin hyvin...Ennen Kustavia pysähdyttiin ihastelemassa vanhaa kivisiltaa.






Perheemme miehet haluavat ajella lossilla aina kun siihen tarjoutuu mahdollisuus. Niinpä me ajeltiin Kustavista lossilla Vuosnaisiin ja takaisin.


Sitten ajelimme Uuteenkaupunkiin ja sieltä Raumalle ihan pieniä saaristoteitä. Raumalle päädyttiin illalla siihen aikaan, että vanhan Rauman kaduille ja kaupoille ei enää ehditty. Toisella kertaa sinne sitten...


Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti