perjantai 1. heinäkuuta 2016

Kauniita unia!

Olenkin kertonut, että mökkimme on vanha. Tästä syystä tilat eivät ole kaikkein toimivimmat. Mökissä on tupa, pieni keittiö sekä makuualkovi. Siis päärakennuksessa yöpymistilat vain kahdelle. Olemmekin yöpyneet aittarakennuksessa, jossa olemme kaikki kolme majoittuneet samaan huoneeseen. Meidän mummu ja pappa ovat tähän asti käydessään yöpyneet mökissä. Nyt tuon leikkimökkiyön jälkeen alkoi muutostyöt nukkumajärjestelyissä. Ensi yön poika nukkuu itsekseen aitalla ja me aikuiset siirryttiin tänne mökkiin. Jaa, että missäkö sitten mummu ja pappa jatkossa nukkuu?!? Aitassamme on kaksi puolta (huonetta) ja toinen on ns. vieraspuoli. Siellä majoitamme vieraita ja jatkossa siis myös mummun ja papan.

Tähän kaikkeen liittyi tietysti melkoinen tavaroiden siirtoruljanssi, sillä meidän vaatteet ym. tavarat tuli siirtää mökkiin ja mummun ja papan vähäiset jutut löysivät paikkansa aitalta. Pojalle sisustellaan hiukan uudistettu oma huone aitalle. Tästä kuvia sitten, kun saadaan muutokset valmiiksi (hyvässä alussa ollaan jo). Mökin alkovin olen jo aikanaan itse sisustellut eli lähinnä oli kyse pienestä stailauksesta meidän tavaroilla eli esim. valokuvakehys sekä pojan äitienpäivälahjaksi tekemä taulu löysivät paikkansa meidän uudesta makuusopesta.

Tässä muutama kuva meidän makuusopesta...




Saa nähdä kuinka uni tulee pojalle ja meille ensi yönä? No todennäköisesti kaikki muut paitsi minä nukkuvat hyvin, itse hiukan jännitän tuon (äidin pienen) pojan rohkeaa itsenäistymistä...

Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti