lauantai 1. heinäkuuta 2023

Ystävät

Tällä lomaviikolla olen ehtinyt ihanan paljon viettämään aikaa ystävieni kanssa. 

Tiistaina juhlistetiin yhden ystävän syntymäpäivää nauttimalla hotelliaamiainen. Suuntasimme jo klo 9 hotelli Tammeriin ja parin tunnin ajan täytimme vatsojamme heidän aamupala herkuillaan.




Iltapäivällä nappasin toisen ystävän kyytiin Kangasalta ja yhdessä suunnattiin kahville meidän mökkiterassille tänne Vesilahteen.


Torstaina ajelin lounaalle Tervakoskella sijaitsevaan Tallicafeseen. Olin saanut joululahjaksi pizzan hyvällä seuralla varustettuna ja nyt oli aika lunastaa tuo lahja.



Pizzat sekä jälkiruoka letut nautittuamme hurautimme autolla Hämeenlinnaan. Suunnattiin Hämeenlinnan kaupunginpuistossa sijaitsevaan kesäteatteriin. Siellä Dingo-musikaali vei meidät aikamatkalle 80-luvun nostalgiahuumaan. Olipa mahtavaa, kun osasin ulkoa kaikki biisien sanat! 





Hämeenlinnan kaupunginpuisto oli oikein kaunis vanhoine paviljonkeineen. Puistosta näkyi hienosti linna, joka tosin ei valokuvissa kovin erotu.






Perjantaille oli sovittuna tämän viikon viimeiset kaveritreffit. Tavattiin tämänkin ystävän kanssa ruoan äärellä, nyt maistuvalla lounaalla kotikaupungissa ravintola Jalmarissa.


On kyllä hienoa, kun on monta hyvää ystävää 💛 

Pitkään tässä olikin lomakelit ihan minun makunimukaiset, mutta nyt sataa kuin saavista kaataen. Ei auta kuin tarttua niihin loman vähemmän mieluisiin puuhiin eli kaivaa esiin imuri, rätti ja moppi 💪

Annika



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti