sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Helaloma

Melkein kuin olisi jo ollut kesälomalla. Neljä päivää mökillä ja säätkin muuttuivat mukavan kesäisiksi - tätä lisää! Viikko arkea enää urakoitavana ja sitten saadaan LOMAILLA!!




Mieheni käsitys vapaa-ajan vietosta sisältää aina jotain "pikku" puuhaa. Nythän uusi saunan terassin lattian. Toki ei hetkeäkään liian aikaisin, sillä vanha oli rakenteita myöten aika laho. Onneksi kenellekkään ei ehtinyt sattua mitään. 





Kesän tuntua saatiin mökkiruokailuihinkin. Eka lohen loimutus ja kaveriksi keitettiin uudet perunat (ruotsalaisia). Päästiin syömään aamupala, lounas sekä päiväkahvi ulkona eli terassikausi avattu!!


Nyt käynnistyi myös kesäkylpyläkautemme eli pulahdettiin paljuun.


Tämän kesän uutuuksiin pääsee terassipöytä (tai oikeastaan niitä on kaksi). Ostin kevyet ja helposti liikuteltavat pöydät Jyskistä edullisesti (20€/pöytä). Tällä meidän pihaterassilla kun tuoleja liikutellaan jatkuvasti auringon mukaan sekä aika usein myös sen takia, että mies pitää terassia sirkkelöintipaikkana. Kevyet ja helposti siirreltävät kalusteet ovat siksi tällä terassilla omiaan.



Joka päivä käytiin koiran kanssa lenkkeilemässä näissä ihanissa kesämaisemissa. Poika päräytteli mukana mönkkärillään. Siis kukin nauttii tavallaan rauhallisista mökkiteistä.


Instan puolella hehkutin, kuinka tyytyväinen yhä olen tuohon mökkikeittiöömme, joka pari kesää sitten uudistettiin. Pienihän se on, mutta oikein ihana, kun muistelee millainen vanha oli.


Mukavaa toukokuun viimeistä viikkoa kaikille!

Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti