sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Terassia tekemässä...

Mökillehän sitä taas perjantaina suunnattiin. Mies urakoi terassia ja me pojan kanssa puuhaillaan kaikkea kesäistä. Peräkärryn kyytiin napattiin pojan huoneesta remontin alta poistuva laatikosto sekä vitriinikaappi. Laatikosto löysi paikkansa mökistä. Pieni mökki alkaa olla täynnä kalusteita, mutta säilytystilaa ei ole koskaan liikaa joten laatikosto saa jäädä.



Vitriinikaappi tulee löytämään paikkansa aittarakennuksen vierasmakuuhuoneesta. Otin muutaman kuvan tuolta aitalta meidän omasta makuusopesta. Kuvien laatu ei paras mahdollinen, koska tila on aika hämärä. Mutta tällaisissa tunnelmissa meidän perhe nukkuu kesäyöt.









Pojan terassi työmaa tuli valmiiksi jo viime viikonloppuna, joten tänä viikonloppuna hän sisusti sen. Erityisen hieno on vanhoista metalliputkista tehty sisustusnuotio!



Kävelylenkillä ihasteltiin taas uusia kukkia. Poika ilahtui suuresti voikukista, joita oli ihan älyttömästi! Itse ihastelin kukintaansa aloittelevia kieloja sekä kauniisti kukkivia tuomia. 






Tänään herkuteltiin myös ensimmäistä kertaa uusilla perunoilla. Ne tosin oli espanjalaisia, joten maku ja koostumus ei ihan vastanneet tottumuksiamme. Mutta grillattujen lohimedaljongien sekä kermaviilikastikkeen kera maistui!!


Enää kaksi viikkoa loman alkuun - JEE!!!

Annika







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti