sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Vilpoinen viikonvaihde

Tänä viikonloppuna ehdittiin mökille vasta lauantaina, joten yhden yön reissu oli tämä. Sää olikin niin viileä ja harmaa, että ei yhtään harmittanut vaikka vierailu jäi lyhyeksi.

Terassi tuli melkein valmiiksi. Kohta pääsen kuvaamaan sen valmiina ja sitten saan kuvia tännekin...toki aurinkoinen päivä täytyy kuvaukseen osua. Isovanhempani rakensivat aikanaan mökin ja sen lisäksi samalle tontille rantasaunan, vajan, venevajan, grillikatoksen, autotallin sekä aitan. Heille vinoiltiin, että eikö samalla vaivalla kannattaisi rakentaa katto koko tontin päälle. Nykyisellään rakennukset ovat hiukan vähentyneet, kun venevaja ja grillikatos on purettu. Mutta meidän perhe on innostunut terasseista! Nyt voisikin uudelle sukupolvelle esittää kysymyksen; kannattaisiko koko piha laittaa terassiksi?!? :-)


Ostin viikolla Hongkongista tämän mainion pikkukalastajan. En todellakaan ole mikään pihapatsas fani, mutta tuo vain jotenkin vetosi minuun. Nyt se kalastelee mökkimme kivilaiturilla. Toki pikkuisen pelkään, että ensimmäiset isot aallot huuhtelevat kalastajan tiehensä. Yritin "istuttaa" sen sammaleen sisään, niin ettei heti katoaisi...saa nähdä miten käy!


Venekin laskettiin vesille. Ja sen seurauksena pihapiiri avartui kummasti, kun vene trailereineen on poissa keskeltä pihaa. Nyt siis toivomme lämpöä ja aurinkoa, jotta terassit sekä vene saadaan käyttöön eikä tarvitse hanskat kädessä värjötellä!

Pojalla 2 päivää, minulla 6 päivää ja miehellä jonkin verran enemmän päiviä kesäloman alkuun!

Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti