maanantai 15. heinäkuuta 2024

Veneretkellä

Sääennusteita tarkkailemalla onnistuin valitsemaan meille veneilyyn viime lauantain. Aurinkoinen, tyyni ja lämmin sää oli täydellinen vesillä oloon.


Jälkiviisaana täytyy sanoa, että museokortin hankinta kesän alussa olisi todellakin kannattanut. Nyt on tullut käytyä harvinaisen paljon museoissa sekä taidenäyttelyissä. Veneilimme Visavuoreen, jossa meistä kumpikin oli käynyt viimeksi lapsena. Siellä kiersimme kaikki näyttelyt mutta erityisesti viehätti paikka ja nuo upeat rakennukset. Aika ainutlaatuista tuo Emilin touhu siihen aikaan, että kun musiikki harrastuksena kiinnosti rakennutti hän itselleen kirkkourut ja kun tähtitiede kiinnosti piti rakentaan oma tähtitorni kaukoputkineen.










Veneretkemme seuraava kohde oli Petäys resort. Matkalla sinne bongasimme Pirkanmaan murheenkryynin eli eläköityneen Tampere laivan, jolle ei tahdo löytyä fiksua omistajaa/loppusijoituspaikkaa. Itse resort oli toinen murheellinen tarina, sillä puitteet olivat ihan mukavat etenkin veneilijän näkökulmasta. Paikka sulki kuitenkin toistaiseksi ovensa jo elokuussa 2023.



Petäyksessä piipahduksen jälkeen suunnattiin jo tutuksi tulleeseen Mierolan Silta Cafeeseen syömään. Paluumatkalle oli hyvä lähteä vatsa täynnä.


Toutosella ajeltiin auringon siltaa pitkin kohti mökkilaituria.


Olipas mukava päivä vesillä!

Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti