keskiviikko 3. heinäkuuta 2024

kesäpuuhia

Tuolla Talvipesä blogin puolella näkyvät rippijuhlat verottivat valmisteluillaan näitä kesäkuun puuhailuja, mutta jotain sentäs ehdittiin tehdä. Tässä kootusti alkuloman puuhailuja.


Koirattomuus kotona (ja ehkä myös remonttien matottomuus) mahdollisti välivuoden kotimattojen pesussa. Mökillä kuitenkin mattoja riittää, sillä joka kesäksi vaihdan kaikkialle puhtaat matot. Helteiset päivät olivat oikein sopivat tähän puuhaan.



Hellepäivänä veneiltiin Vaihmalanhoviin lounaalle. Kyllä näin lomalla on aina mukava päästä valmiiseen pöytään, koska tuntuu että ruokaa saa olla koko ajan tekemässä ja ostamassa.




Sateinen ja viileä päivä oli sopiva ajella etsimään muutama geokätkö.



Perheen miehet urakoivat perinteisen kotoa-mökille pyöräilyn. Minun pyöräni matkusti mökille peräkärryllä. 



Helteiden ystävänä toivon vielä lisää noita ihanan lämpöisiä päiviä. Nyt viime päivät ovat olleet melko vaihtelevia sateen ja paisteen suhteen ja siitä merkkinä taivaalle nousi sateenkaari.



Juhlien jälkeen olemme urakoineet rääppiäisiä eli ruokavalio on ollut kakku ja salaatti painotteinen. Olikin oikein hyvä ajatus hypätä pyörän selkään ja polkaista Vesilahden Anttilanvuorelle etsimään Geokätköjä. Saldoksi tuli: 16 km pyöräilyä, 7,5 km patikointia ja 5 löydettyä geokätköä.



Tämä olikin vasta ensimmäinen pyöräily minulla tänä kesänä. Ehkäpä näitä tulee lisää lähipäivinä...


Huomenna suunnataan miehen kanssa täältä mökiltä pienelle autoreissulle, siitä tarkemmin myöhemmin.

Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti