keskiviikko 14. heinäkuuta 2021

Hugo Park

Ensimmäinen seikkailupuisto kokemuksemme on Hugo Parkista Aulangolta ja siitä se innostus lähti. Jonkin verran on tullut noita puistoja käytyä. Kuitenkin Hugo Park on säilyttänyt suosikki asemansa mielissämme ja pitihän se käydä uudelleen testaamassa. Rata oli juuri niin hyvä kuin muistimme ja erityisesti pidämme siellä olevista turvavälineistä, sillä vaijeriliut ovat mukavia, kun ei kääntyile vaan rollerin avulla nenä näyttää koko ajan menosuuntaan.

Tällä kertaa urakoimme kaikki radat vain liaanihyppy ja base jump jäivät tarkoituksella väliin. Ensimmäiset radat ovat 4 metrin korkeudessa, seuraavat 10 ja viimeiset 20 metrin korkeudessa. Näillä helteillä kiipeily oli melko hikistä hommaa, mutta eipähän erottunut tuliko hiki kuumuudesta, pelosta ja jännityksestä vai heikosta lihaskunnosta 😏


Meillä on vakiintunut järjestys radoilla. Poika kulkee ensimmäisenä, minä toisena ja mies viimeisenä. 



Kuvissa ei valittettavasti huima 20 metrin korkeus tule esiin, mutta upeat olivat maisemat!



Ihan joka tasanteella ja kohdassa ei kameraa uskaltanut kaivaa esille, sillä radan monipuolisuus tehtävien suhteen ei oikein välity näissä kuvissa. Tänä kesänä suunnitelmissa käydä vielä kokeilemassa Sappeeseen avattu uusi seikkailupuisto.

Annika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti