keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Kesä osui tiistaille!

Maanantaina hytistiin villasukissa sekä tuulitakeissa ja tiistaina syöttiin lounasta terassilla shortsiasussa. Suomen kesä jaksaa yllättää! Ja TIETYSTI tänään taas villasukat ja tuulitakit.

Eilen päästiin nauttimaan jo uudesta terdestäkin eli aurinkolokoilua parhaimmillaan...Kesäkukkia on tarkoitus vielä lisätä ja terassipöytäkään ei ole vielä ihan valmis (ei kerrota miehelleni, että näkyy jo kuvissa). Etsin kevyttä (helposti siirreltävää) pöytää terassille, mutta sopivaa ei tuntunut löytyvän. Isäni puhui tarjoiluvaunusta, että eikös sellaisia löydy...siitä se ajatus sitten lähti! Nimittäin meiltä mökistä poistettiin juuri tuollainen vanha tarjoilupöytä. Se ei sovellu ulkokäyttöön, mutta siitä saatiin pyörät ja painekyllästettyä puuta oli jäminä jäänyt juurikin sopivasti eli siitä se syntyi ja ihan ilmaiseksi. Vielä puuttuu listat päistä ja ne pyörät jaloista, kun sopivaa poranterää eikä hiomakonetta ollut mukana. Kahvimuki ja lehti siinä kuitenkin jo pysyi hyvin - toimii!


Tällainen sähkötolpilla pengerretty vino "hiekkalaatikko" oli lähtötilanne.




Ja heti kun oli hiukankin tasaista pintaa tuli ensimmäinen lepotuoli paikalle! :-)






Nämä kivat aurikokennolyhdyt on Clas Ohlsonilta.


Tuolit hankittiin viime kesänä Bauhaussista ja tyynyt sekä peitto on myös viime kesältä Jyskistä.

Koska mökkitonttimme rajautuu metsään ja järven pohjoisrantaan, tarvitsee aurinkotuoleja kuljettaa pitkin terassia, vältellen puiden varjoja. Tästä syystä tyhjää tilaa tarvitaan. Hienosti siihen levittyi vilttikin, jolla poika tykkäsi eilen auringossa köllötellä ja kuunnella Timo Parvelan Ella kirjaa (ne ovat nyt meidän perheen suosiossa).

Lisää kesää ja terdepäiviä - KIITOS!!!

Annika





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti