sunnuntai 9. elokuuta 2015

viimeinen lomapäivä vilvoittavissa vesissä

Tänään oli kummityttöni rippijuhlat. Kesä soi kauniin sään kauniille neidolle. Juhlahumusta kotiin päästyämme, päätimme hurauttaa mökille saunaan ja uimaan! Tässä kohtaa voi vain iloita, että mökkimme on puolen tunnin ajomatkan päästä kotoamme. Mökillä piipahtaa pikaisesti kuin myös sieltä käy töissä ihan samassa ajassa kuin kotoakin.


Meidän mittarin mukaan järvivesi oli 22 asteista eli kyllä siinä oli mukava pulikoida. Ja kotimatkalla oli mukavan virkistynyt olo!

Minusta tuntuu, että aina kun mökille menee on jotain viemisiä/tuomisia. Nytkin autossa oli yhdet heinäseiväs tikapuut (mies teki aitan seinälle somisteeksi), täysi kaasupullo grilliin sekä ystävältäni lahjoituksena saadut aamiaissetit (yritän keksiä kivan tavan kiittää häntä tuosta lahjasta).


Meillä on ollut mökillä viisi näitä Kermansaven aamiaissettejä. Olen tykännyt että ne ovat tosi näppärät mökkiolosuhteissa. Kahvi ja vaikka pala mustikkapiirakkaa kulkee kätevästi laiturilla nautittavaksi. Pulmana on ollut se, että noilla viidellä kyllä oman perheen kesken pärjätään, mutta vieraita kun saapuu ei ole settejä ollut riittävästi. Nyt on!! Ystäväni luopui kuudesta setistä, koska ne olivat heillä poistettu käytöstä jo aikaa sitten.

Meillä alkaa arki huomenna...mutta onneksi kesää on vielä jäljellä ja mökkikausikin jatkuu!

Annika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti