lauantai 15. elokuuta 2015

Sadonkorjuun aikaan...

Aiemmin jo mainitsin, että en ole todellakaan mikään marjastaja! En edes omista poimuria ym. tarpeellista välineistöä. Nyt kuitenkin mökkimetsämme varvikko notkuu suuria mustikoita ja eihän niitä voi vaan ohittaa. Poikani kanssa ihan käsin poimimme hetkessä kolme litraa mustikoita ja litran vadelmia. NAM!
Ruuaksi meillä valmistui kasvisnyyttejä - yksinkertaisen ohjeen neuvoi hyvä ystäväni vuosia sitten. Kasviksia oman maun mukaan pilkotaan. Meillä suosikki setiksi on muodostunut: kesäsipuli, kesäkurpitsa, parsakaali, omena sekä paprika. Sekaan kuutioina Koskelaskija viherpippuri juustoa. Yhden ruokailijan annos foolionyytiksi ja grilliin. Helppoa ja herkullista! 
Viime kesänä hankittiin " kalan loimutin" eli ihan Honkkarista ostettiin Mustang merkkinen vekotin. Lohta on nyt sillä jo toista kesää innolla loimutettu. Hyvin toimii, vaikka mieheni toki on jo miettinyt pientä tuotekehittelyä ja muutaman kerran tuuli on aiheuttanut pientä haastetta loimutukselle. Kaikki ( paitsi kala) kuului pakettiin: tulikori telineineen, lankut sekä puunaulat. 

Annika




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti