maanantai 4. syyskuuta 2023

Yhteenveto kesältä 2023

Tämä oli varsin poikkeuksellinen kesä, sillä mitään erityistä remontti-, korjaus- tai uudiskohdetta ei ollut. Kesämökin nuohous tulee huolehtia kolmen vuoden välein ja tänä kesänä oli jälleen nuohouksen aika.

Tämän kesän juttu taisi sitten olla pojan kasvamisen myötä pieneksi jääneen lasten mönkkärin myynti ja sen tilalle hankittu, koko perheen suosion saavuttanut, vesijetti. Jettiä varten mies teki pieniä muutostöitä laituriin. Soutuvene sai siirtyä jettitelineen tieltä pois. Nyt saadaan jetti vedestä pois omaan pihaan ilman että täytyy aina lähteä trailerin kanssa veneenlaskupaikalle asti.



Näistä pojan ottamista upeista tunnelmakuvista välittyy tämän kesän kauneus. Ja nämä kuvat kertovat myös kuinka tärkeää meille on järvenrantatontti. Veden äärellä on mahdollisuuksia niin moneen...







Nähtäväksi jää mitä mökkipuuhia kesä 2024 tuo tullessaan. Nyt tämä Ainoranta blogi vaipuu jälleen talviuneen ja aktivoituun kevään myötä. Talvipesän puolella voi seurata puuhiamme samoin kuin instassa @talvipesa. 

Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti