keskiviikko 3. elokuuta 2022

lomalla ehtii lukemaan!

Näin loman lähestyessä loppuaan voi laskea kirjapinon kirjat ja huomata että melkoisen monta sivua on tullut luettua tänä kesänä. Olen lukenut 11 kirjaa ja itseasiassa vielä pari olisi tuossa lukemattomien pinossa. Lukemistani kirjoista vain pari oli ei niin hyviä. Minä joka hiukan vieroksun historiaan/menneeseen aikaan liittyviä kirjoja tykästyin Hotelli Flanagans sarjaan, jossa tullaan menneestä aina nykypäivään asti. Sarjasta on nyt ilmestynyt kaksi ensimmäistä osaa ja kolmatta (sarjan viimeistä?) odottelen. 




Jenny Colganilla on suomennettuna kaksi sarjaa ja ne molemmat ovat todella hyviä. Kummastakin sarjasta taitaa olla ilmestynyt kolme kirjaa. Olen lukenut ne kaikki! Ja hei Pasasten miesten tarina jatkuu...tätä lukiessa piti ihan ääneen nauraa. Yösyöttö elokuvan katsomisen jälkeen hahmot ovat saaneet näyttelijöiden kasvot ja kyllä Petteri Summanen = Antti Pasanen.

Ei lukeminen lopu, vaikka loma loppuukin, sillä sen verran monta hyvää kirjaa on minulla kirjastosta varauksessa. Ja kun vilkaisin jonotusnumeroitani, niin noinkohan sitä ehtii töihin, kun taitaa heti alkuun tupsahtaa pino uusia kirjoja luettavaksi 😏

Annika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti