keskiviikko 8. kesäkuuta 2022

ekaa kertaa kesällä...

. . . jos edellinen postaukseni oli otsikolla ekaa kertaa tänä kesänä niin jatketaan sarjaa nyt teemalla ekaa kertaa kesällä. Ollaan nimittäin ekaa kertaa kesällä Levillä. Minulla ja pojalla alkoi kesäloma ja mies pystyy tekemään etänä töitä kaikkialta, missä netti toimii, joten lähdettiin heti reissuun.

Sunnuntai kului matkatessa, mutta nyt on takana kolme aktiivista päivää täällä lapissa. Maanantaina suunnattiin kohti Kätkätunturia (minä, poika sekä koira päivällä ja mies illalla töidensä jälkeen). Patikoitiin hienossa säässä 14 kilometriä ja huiputettiin Kätkä.







Ensimmäisen lomapäivän kunniaksi työkaverilta saatua kuohuvaa herkkujen kera.


Tiistaina jätimme tuon koiravanhuksen miehen työkaveriksi mökkiin ja lähdimme pojan kanssa Levitunturin rinteille etsimään geokätköjä. Saldoksi tuli huimat 28 löydettyä kätköä ja samalla tuli patikoitua 15 kilometriä. Reittimme kulki talvelta tuttujen rinteiden, joulupukinmökin sekä tietysti Levin huipun kautta.








Tänään keskiviikkona autoilimme Pallakselle, jossa patikoimme Taivaskeronkierroksen (8km). Pallas olikin hyvin karu, puuton tunturi, jonka laella oli pitkälti vain kivikkoa. Mies piti tänään vapaapäivän ja pääsi meidän mukaan. Ihanan aurinkoinen sää suosi meitä, mutta koiralle se olisi ollut liikaa, joten se jatkoi päiväuniaan tyytyväisenä mökissä.










Paluumatkalla mökille nähtiin poroja ja poikettiin Ruotsissa.





Näiden varsin aktiivisten ensimmäisetn lomapäivien jälkeen onkin hyvä vaihtaa lomatyyliä...luvassa on herkuttelua, hemmottelua ja ilmassa on suuren juhlapäivän tuntua...lisää tästä myöhemmin.

Annika




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti