sunnuntai 27. elokuuta 2017

Venetsialaiset - kausi päättyy

Niin siinä kävi, että meidän mökkikausi päätettiin tänä viikonloppuna. Perjantaina sain mökille seurakseni hyvän ystäväni. Paljuteltiin illan pimetessä lyhtyjen loisteessa ja nautittiin kuohuvaa. Ja maailma parantui jälleen melkoisesti!

Lauantai iltana mieheni saapui työreissulta mökille. Päivän aikana olimme pojan kanssa jo aloitelleet paikkojen talvikuntoon laittamista. Näin sitä aina huomaa mikä määrä lyhtyjä, kukkaruukkuja, ym. koristeita on tullut pihapiiriin ripoteltua. Tänään sunnuntaina sitten urakoitiin koko perheen voimin paikat pakettiin. Kyllähän sitä aina pientä haikeutta on tässä hetkessä, kun terassit ammottavat tyhjyyttään ja koko mökkimiljöö vaipuu talvihorrokseen.







Tässä vielä muutamia tunnelmia mökistä sisältä ennen "talvipaketointia". Näitä voi sitten talven aikana katsella ja tunnelmoida...ja pianhan se taas uusi kesä koittaa!

Meidän elämä siis alkaa siirtyä taasen tuonne talvipesä blogin puolelle. Vielä tulen laittamaan lähiaikoina tänne yhden postauksen koskien ensi kesän suunnitelmia...jotka siis vasta todellakin suunnitelmia...ehkä jopa vain haaveita tulevasta.

Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti