maanantai 10. toukokuuta 2021

Äitienpäivä

Äitienpäivää vietettiin mökillä varsin vaihtelevassa säässä. Aamulla aurinko paistoi ja ilmassa oli jo lupaus kesästä. Iltapäivällä satoi vettä sekä rakeita ja ilmassa oli vahva tunne talvesta. Valitettavasti pitkästä aikaa melkoisen kipeäksi äitynyt selkäni varjosti myös osaltaan tätä juhlapäivää.


Miehet nostivat aamulla lipun salkoon.


Sitten nautittiin kaikessa rauhassa oikein herkullinen aamiainen. Lounaaksi mies loimutti lohta, mutta se tapahtuikin sitten jo varsin haastavissa sääolosuhteissa. Päiväkahvi ihanan sitruunamarenkipiiraan kera nautittiin kotona, sillä saimme tarpeeksi kylmästä ja koleasta säästä.



Sain todistuksen, että olen täyden kympin (tai oikeastaan monen kympin) ÄITI! Olen onnekas miehestä, jonka kanssa perheeseemme syntyi ihana poika sekä tuosta pojasta, jonka äiti saan olla.

💓Annika💓

sunnuntai 2. toukokuuta 2021

Kesä 2021 täältä tullaan!!

Vietimme vilpoisessa, mutta muuten mukavassa säässä Vappua mökillä. Käynnistelimme mökkikesää perinteisesti paikkoja siivoilemalla ja käyttöönottamalla. Tämä on aina hieno hetki, kun koko mökkikesä kaikkine huippuhetkineen on vielä edessä.


Perjantaina mökille mentäessä oli sisälämpötila huimat kuusi astetta! Takan sekä sähköpattereiden yhteistyöllä pieni mökki lämpeni illan aikana.



Vapputunnelmaa tuomaan puhallettiin muutama ilmapallo sekä pari kierrosta serpentiiniä. Ja tietysti herkuteltiin simalla sekä tippaleivillä.



Lenkillä perinteiset kevätbongaukset eli keväänkukat sekä sammakonkudut.




Nyt oli aika päivittää pitkään palvellut kaasugrilli uuteen. Pysyttiin samassa edullisessa merkissä, mutta näin suurella perheellä oli tarvetta hiukan kooltaan isommalle grillille 😉


Tätä en meinaa vielä itsekään uskoa! Meidän koko perhe kastoi talviturkit seitsemän asteisessa järvessä!!


Ihana oli lämmitellä paljussa sekä mökkisaunan lempeissä löylyissä.


Sunnuntai aamu oli todella kaunis. Vielä kun tuosta luonnon termostaatista olisi voinut säätää asteet reilusti lämpimämmäksi. Kesä ja helteet - tervetuloa, olen valmis!





Tästä se taas alkaa - kesämökkeily! 😍

Annika