sunnuntai 18. lokakuuta 2020

Mökkikauden päätös

Tänään oli aika laittaa mökki talviunilleen ja tuoda jälleen kuormallinen tavaraa kotiin. Vaikka tämä on aina aika haikeaa ja seuraavaan kesään on vielä matkaa, niin toisaalta taas tulee hyvä mieli kun saa paikat mökillä kuntoon ja voi hyvillä mielin kotoilla.

Mitäs me sitten urakoitiin tänä kesänä?

1. saunan terassi sai uuden lattian 

2. aitta maalattiin samoihin väreihin mökin kanssa

3. pihan epätasaisuuksia tasoiteltiin kuormallisella kivituhkaa








Mökkitie hiljenee ja portti suljetaan mökkikaudelta 2020.
Keväällä viimeistään taas näissä maisemissa, sillä välin seuraile elämäämme 
Talvipesä blogin sekä instan puolella.

Annika


Syyslomalla

Maailma on melkoisesti muuttunut vuodessa. Viime syysloman vietimme New Yorkissa, mutta nyt se olisi monellakin tapaa täysin mahdoton ajatus. Tänä vuonna syysloma kohteemme oli kuitenkin meille uusi, sillä koskaan emme ole jatkaneet kesämökkikautta näin pitkälle. 

Mieheni piti vapaata torstain ja perjantain, joten vietimme miniloman (to-su) mökillä. Torstaina mökille saavuttaessa oli vastassa melko kolea mökki +7 astetta sisällä. Sähköpattereiden sekä takan avulla pieni pirtti lämpeni illaksi oikein mukavaksi. Saunassakin kävimme lämmittelemässä. Järvivesi ei enää houkutellut, mutta lauantaina paljuveden lämmöstä nautittiin.

Ulkoilua, lueskelua, telkkaria sekä hyvää ruokaa...niistä oli meidän mökkiloma tehty!







Annika

sunnuntai 4. lokakuuta 2020

kylpyläviikonloppu

Perjantaina ajelin töistä suoraan Aulangolle. Mukava iltapäivä kylpylässä ystävän kanssa rentoutuen ja kuulumisia vaihdellen oli oikein hyvä aloitus viikonlopulle. Aulangon kylpylä oli meille kummallekin uusi tuttavuus, joka osoittautui kivaksi paikaksi.


Aulangolta ajelin suoraan mökille, jonne muu perhe oli saapunut jo päivällä. Viikonloppu mökillä jatkui rentouttavissa merkeissä. Ulkoillen, lueskellen sekä paljun ja saunan lämmöstä nauttien. 




Ilta pimeni kylpiessä ja kynttilät lyhdyissä sekä kuu taivalla lisäsivät tunnelmaa. Mikä rauha!




Mukavan rentouttava kylpyläviikonloppu, nyt jaksaa taas ahertaa arjessa. Tosin viikko vain töitä ja sitten luvassa viikko syyslomaa - JEE! 

Mukavaa viikkoa!

Annika