sunnuntai 18. elokuuta 2019

kesä loppuu

Kyllä se vaan niin on, että tämäkin kesä on kääntynyt loppupuolelle. Miten se aika kesällä meneekin aina niin nopeasti...kivan kesäinen viikonloppu oli nyt säiden puolesta. Väkisin oli vaan jo hiukan valmisteltava syksyn saapumista.


kaurapelto ja heinäntekoa



puolukat kypsyvät



vene nostettiin jo vesistä


pimenevissä illoissa loistavat ulkovalot - huussin uusi valo sekä kaikki pihan vanhat valaisimet








Kyllä näissä mökkimaisemissa akut lataantuvat hyvin, 
nyt taas hyvillä mielin uuteen työviikkoon!

Annika



sunnuntai 11. elokuuta 2019

Vihavuosi ja loimulohta

Viikko sitten vietimme mukavan sunnuntai iltapäivän isovanhempien kanssa Hauhon Vihavuodella. Reissulla tuli myös napattua muutama geokätkö.










Jos kiinnostuit paikasta, niin lue lisää klikkaamalla tästä

Viikko on elelty jo arkea, mutta viikonloppu vietettiin mökillä. Lauantaina oli oikein ihana kesäinen päivä. Veneiltiin Lempäälään jätskille, loimutettiin lohta lounaaksi ja illalla pulahdettiin paljuun.





Tänään paettiin sateita kotipuuhiin... Nyt taas elellään tätä siirtymäkautta ja postauksia tulee hetken aikaa molempiin blogeihin. Kurkkaile myös tuonne Talvipesän puolelle!

Mukavaa viikkoa kaikille!

Annika

lauantai 3. elokuuta 2019

Näsijärven ympäri...

. . . geokätköjä etsien. Eilen teimme jälleen mukavan kesäretken autolla. Teisko - Maisansalo - Murole - Kuru - Pimeesalmi - Ylöjärvi - Tampere - Kangasala; tämän reitin varrelta löytyi 20 geokätköä. Tai olisihan kätköjä ollut vaikka miten paljon, mutta 20 me ehdittiin yhdessä päivässä etsiä ja samalla ihastella upeita maisemia ja paikkoja Suomen suvessa.




















Annika