sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Mökkikauden päätös

Tämän viikonlopun vietimme mökillä nautiskellen ja pientä haikeutta tuntien, sillä niin se vaan on taas se aika että meidän kesämökkeilyt on mökkeilty. Kalenterit pullistelee muuta mukavaa ohjelmaa, joten oli aika laittaa paikat talvikuntoon. Kotiin tuli taas melkoinen kaaos hetkeksi, kun tavallaan kahden kodin tavarat yhdistyivät.

Näiden viikonlopun tunnelmallisten kuvien myötä Ainoranta hiljenee talviunilleen...













 Lauantain sateissa huomattiin, että huussiinhan sataa sisään. En voinut kuin nauraa - tätä tämä mökkiläisen elämä on! Tiedetään siis mitä ensi kesänä tehdään...

Annika

PS. Touhuilumme jatkuvat tuttuun tapaan tuolla Talvipesän puolella - tervetuloa kurkkimaan sinne!

sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Akkujen latausta mökillä!

Olemme mieheni kanssa molemmat olleet flunsassa tässä viime viikot ja vieläkään eivät voimat ole palautuneet. Siksi ajatus rennosta mökkiviikonlopusta paljutteluineen kuulosti ihanalta. Perjantaina töiden jälkeen suunnattiin mökille. Pikkuisen täytyi laitella paikkoja talvikuntoon mm. kannoin viimeisetkin kesäkalusteet varastoon. Grillailtiin hyvää ruokaa, lueskeltiin, nukuttiin pitkään, katseltiin telkkaa ja paljuteltiin. Innostuttiin myös ajelemaan lähiseudun geokätköille ja saldoksi tuli kolme löytöä lauantaina ja neljä sunnuntaina. Samalla tuli nähtyä varsin kivoja paikkoja mökkikunnastamme. Kivaa koko perheen puuhaa tuo geokätköily!





Yksi kätkö sijaitsi Klaus Kurjentien matkailureitillä Hurskasvuorella. Sinne on ensimmäisen maailmansodan aikaan rakennettu juoksuhautoja sekä korsuja. Osa juoksuhaudasta sekä yksi korsu on entisöity ja aluetta hoitaakin museovirasto. Hieno historiallinen paikka, jonne tuskin olisi tullut lähdettyä ilman kätkön etsintää.





Mukavaa viikkoa kaikille, toivottavasti olette ladanneet yhtä onnistuneesti akkuja kuin minä!

Annika